Personaliseerbaar

Keuze uit verschillende grote meesters

100% tevredenheidsgarantie met drukproef

Gratis verzending + geleverd binnen 6 dagen

meduza2

INFLUENCER ACTIE

INSTAGRAM en facebook

De influencer actie is voor de platformen instagram en Facebook.

INSTA POST OF FACEBOOK BERICHT

Plaats een Facebook bericht of een instagram post met een kunstwerk van ARTYTAIL. Tag ons in het bericht en krijg het kunstwerk helemaal gratis. (Zie details hieronder).

KRIJG EEN BEDRAG PER GEBRUIKTE CODE

Als influencer krijg je van ons een speciale code. Deze code kunnen mensen invullen bij het afrekenen om een korting te krijgen, maar ook om de influencer te steunen.

de details

INFLUENCER ACTIE

NAAMSBEKENDHEID OPBOUWEN

Ons doel is zoveel mogelijk mensen blij maken met onze producten. Zo veel mogelijk mooie dingen maken waar mensen met een blij en goed gevoel naar kunnen kijken. Dat kunnen we niet doen zonder dat mensen weten dat ons merk bestaat, dat ons bedrijf bestaat. Daarom hebben we een actie bedacht die dit proces misschien wat gaat versnellen.

INFLUENCER ACTIE (INSTAGRAM EN FACEBOOK)

Onze krachtigste vorm om nog meer mensen warm te maken voor onze kunstwerken gaat natuurlijk het snelst en het best via de Social Media van onze tevreden klanten zelf.

HOE WERKT DE INFLUENCER ACTIE?

De influencer krijgt zijn kunstwerk helemaal gratis wanneer hij/zij het kunstwerk plaatst op Instagram of Facebook. (Ligt eraan op welk platform de grootste following zit).

Minimaal aantal volgers nodig: 35.000

U krijgt van ons een code die elke volgende klant in kan vullen bij het afrekenen. U krijgt een bedrag per bestelling met uw code. Ook krijgt de klant korting wanneer hij/zij de code invult.

INFLUENCER ACTIE

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG 10% WELKOMSKORTING

Copyright 2024 © All rights Reserved.